Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Konceptni Golf Variant Youngster 5000 Reviewed by Momizat on . Čini se da je praksa unutar Volkswagen grupacije unatoč različitim brandovima ista.   Kako su Škodini praktikanti slagali roadster CitiJet, tako su oni Vol Čini se da je praksa unutar Volkswagen grupacije unatoč različitim brandovima ista.   Kako su Škodini praktikanti slagali roadster CitiJet, tako su oni Vol Rating: 0

Konceptni Golf Variant Youngster 5000

Advertisement

Čini se da je praksa unutar Volkswagen grupacije unatoč različitim brandovima ista.

Golf-Variant-Youngster 5000 (1)

 

Kako su Škodini praktikanti slagali roadster CitiJet, tako su oni Volkswagenovi radili na studiji Golf Variant Youngster 5000 koja je izložena na najvećem GTI susretu u ovom dijelu svijeta. Dobro, na Škodinom kabrioletu radilo je njih 16, dok je karavanski Golf pripremilo tek njih šest…

Studija Amarok Power nije jedino što je Volkswagen pripremio za mnogogodišnje izdanje GTI susreta na jezeru Wörthersee. Ondje je izložen i konceptni Golf Variant Youngster 5000 na kojem je radilo šestero Volkswagenovih praktikanata. Ako se pitate odakle naziv koji ga krasi on je povezan s 5.000 Wata snažnim audio sustavom ugrađenim u njega, a kojim se upravlja preko iPada.

Golf-Variant-Youngster 5000 (2)

Uz ovaj audio sustav konceptni Golf Variant Youngster 5000 dobio je i Bilsteinov ovjes kojim se upravlja preko iPhonea, nove naplatke, branike, podnice i sportska sjedala posuđena od Volkswagenove “R” divizije. Tu je dakako i još jedan drugačiji detalj – narančasti lak u koji su ga obukli Volkswagenovi praktikanti iz Zwickaua.

Za pokretanje ove studije zadužen je 2.0-litreni turbak iz Golfa GTI koji je još malo pojačan ne bi li raspolagao s 320 KS.

Izvor: www.automotoportal.hr

Komentari korisnika: