Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mazda Kai concept Reviewed by Momizat on . Treća generacija Mazda3 modela trenutno je stara pet godina, pa je logično što ovaj proizvođač planira njegovu zamenu, koja će imati tešku konkurenciju u svom s Treća generacija Mazda3 modela trenutno je stara pet godina, pa je logično što ovaj proizvođač planira njegovu zamenu, koja će imati tešku konkurenciju u svom s Rating: 0

Mazda Kai concept

Advertisement

Treća generacija Mazda3 modela trenutno je stara pet godina, pa je logično što ovaj proizvođač planira njegovu zamenu, koja će imati tešku konkurenciju u svom segmentu.

Mazda Kai concept (1)

Ukoliko nova Mazda3 bude izgledala kao Kai koncept, sigurno je da neće imati probleme sa privlačenjem novih kupaca. Koncept je predstavljen na Salonu automobila u Tokiju, a sada ima premijeru na evropskom tlu, u Ženevi.

Mazda Kai concept (2)

Mazda Kai concept (3)

Koncept nije uopšte menjan u odnosu na debi u Japanu. Odlikuju ga pročišćena spoljašnjost, a u odnosu na aktuelni Mazda3 model, ima nešto duže međuosovinsko rastojanje. To znači više prostora u kabini, koja će biti opremljena najnovijim tehnologijama.

Mazda Kai concept (4)

Još uvek nije poznato kad stiže nova generacija Mazda3 modela, ali kao i prethodna, imaće dve forme: hečbek i sedan.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: