Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mirrow Provocator za 3.500 eura Reviewed by Momizat on . Aexander Malyshev se zove idejni tvorac modela koji nudi originalan odgovor na Smart najmanji gradski automobil. Shodno činjenici da najveći ruski gradovi posta Aexander Malyshev se zove idejni tvorac modela koji nudi originalan odgovor na Smart najmanji gradski automobil. Shodno činjenici da najveći ruski gradovi posta Rating: 0

Mirrow Provocator za 3.500 eura

Advertisement

Aexander Malyshev se zove idejni tvorac modela koji nudi originalan odgovor na Smart najmanji gradski automobil. Shodno činjenici da najveći ruski gradovi postaju sve tjesniji po pitanju parkinga, sasvim je logično da upravo ovakvo genijalno rješenje dolazi odatle. Njegovo ime je Mirrow Provocator! Zapamtite ga!

Mirrow Provocator (1)

Koncepcija Mirrow Provocatora je originalna i sasvim praktična. Odlikuju ga četvoro vrata koja se podižu, što olakšava ulazak na skučenom prostoru parkinga. Na zadnjem dijelu su velika peta vrata. Mirrow Provocator je dugačak 2,97 metara. Širok je 1,98 i visok čak 2,05 metara. Zadnja vrata posjeduju otvor 1,7 metara visok i 60 cm širok.

Mirrow Provocator je 50% izrađen od reciklirane plastike. Unutrašnjost je dizajnirana po uzoru na avion. Četiri pojedinačna sjedišta su vrlo komforna a kokpit je izuzetno jednostavan i futurističkog dizajna.

Mirrow Provocator (2)

Za pogon će biti zaduženi mali trocilindarski benzinski i dizel motori, ali i elektro varijanta je sasvim realna sa autonomijom od 400 km.

I na kraju najava da početna verzija Mirrow Provocatora neće biti skuplja od 3.500 eura izaziva nevjericu. Ipak, imajući u vidu da se sve mijenja, postoji mogućnost da i automobilski monopoli postanu stvar prošlosti.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: