Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Novi Jaguar Project 7 koncept Reviewed by Momizat on . Kreiran za samo četiri mjeseca, ovaj model je baziran na F-Type modelu pri čemu ga karakteriše zadnji kraj inspirisan D-Type modelom sa integrisanim rolover pok Kreiran za samo četiri mjeseca, ovaj model je baziran na F-Type modelu pri čemu ga karakteriše zadnji kraj inspirisan D-Type modelom sa integrisanim rolover pok Rating: 0

Novi Jaguar Project 7 koncept

Advertisement

Kreiran za samo četiri mjeseca, ovaj model je baziran na F-Type modelu pri čemu ga karakteriše zadnji kraj inspirisan D-Type modelom sa integrisanim rolover poklopcem prtljažnika. Ovaj model dobio je novi prednji branik, veliku rešetku motora kao i različite komponente od ugljeničnih vlakana. Vozilo je takođe dobilo novo zadnje krilo kao i 20“ inčne aluminijumske felge Pirelli P Zero gumama.

Kabina je elegantno urađena sa kožnim tapacirungom, ukrasima od ugljeničnih vlakana i kompozitnim trkaćim sjedištima. Pogon ovog modela je obezbjeđen super turbo 5.0-litreni V8 motorom koji razvija 550 KS snage i 680 Nm okretnog momenta. Ovaj motor je povezan sa osmostepenom QuickShift transmisijom koja omogućava da automobil ubrza od 0 do 100 km/h za 4,2 sekunde i da razvije elektronski ograničenu brzinu od 300 km/h. Project 7 također posjeduje sportski ovjes, elektronski zadnji diferencijal i ispušni sistem koji obezbjeđuje izuzetno reski zvuk.

Komentari korisnika: