Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Renault The Concept Reviewed by Momizat on . Jedna od zanimljivih premijera na danas otvorenom sajmu automobila u Nju Delhiju dolazi iz Renaulta. Francuzi su nedavno samo najavili da su za ovaj sajam pripr Jedna od zanimljivih premijera na danas otvorenom sajmu automobila u Nju Delhiju dolazi iz Renaulta. Francuzi su nedavno samo najavili da su za ovaj sajam pripr Rating: 0

Renault The Concept

Advertisement

Jedna od zanimljivih premijera na danas otvorenom sajmu automobila u Nju Delhiju dolazi iz Renaulta.

renault tc 1

Francuzi su nedavno samo najavili da su za ovaj sajam pripremili “iznenađenje”, a danas se pokazalo da je u pitanju studija hatchback vozila.

Odmah treba napomenuti da je za njegov neobični izgled bio zadužen Renaultov dizajn studio u Indiji, kao i to da bi automobil mogao da doživi i serijsko izdanje, specijalno prilagođeno za indijsko tržište (pod imenom Renault Triber).

renault the 1

Renault The Concept je inače u žuto-beloj kombinaciji, sa LED svetlima i minimalističkim enterijerom, velikim centralno postavljenim ekranom i zanimljivim volanom.

renault tc 11

Eventualni serijski model bi na indijskom tržištu mogao da ima benzince i dizelaše, a jedan od njih bi trebalo da bude 1,5 litarski dizel agregat sa 110KS i 240 Nm.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: