Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Rusi odlučili pokrenuti proizvodnju autonomnog minibusa, poznat je i termin Reviewed by Momizat on . Iz Kamaza su potvrdili kako se nastavljaju testiranja prototipa i skoro predstavljanje serijske izvedbe. Ruski minibus na električni pogon zaintrigirao je javno Iz Kamaza su potvrdili kako se nastavljaju testiranja prototipa i skoro predstavljanje serijske izvedbe. Ruski minibus na električni pogon zaintrigirao je javno Rating: 0

Rusi odlučili pokrenuti proizvodnju autonomnog minibusa, poznat je i termin

Advertisement

Iz Kamaza su potvrdili kako se nastavljaju testiranja prototipa i skoro predstavljanje serijske izvedbe.

kamazSATL1200

Ruski minibus na električni pogon zaintrigirao je javnost nakon što je dospjela informacija kako vozilo ima učinkoviti autonomni sustav upravljanja. Trenutno se provode ispitivanja na četiri prototipa, i to tehnologije autonomnog upravljanja. A prvi serijski modeli trebali bi biti gotovi 2022. godine, javlja agencija TASS.

Podsjetimo, Kamaz-1221 Š.A.T.L. ili dulje Široko Adaptivnaja Transportnaja Logistika je razvijen u suradnji s državnim institutom NAMI, istim koji je odgovoran za veći dio luksuzne limuzine iz Aurusa. Na prezentaciji održanoj u lipnju ove godine ŠATL je vozeći prve putnike prešao dionicu od 650 metara prosječnom brzinom od 10 km/h.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: