Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Seat Leon koncept stiže u Ženevu Reviewed by Momizat on . Nova generacija Seat Leon modela je u fazi testiranja, ali neće još uvek biti predstavljena, za razliku od koncepta, koji bi se mogao pojaviti u Ženevi, marta i Nova generacija Seat Leon modela je u fazi testiranja, ali neće još uvek biti predstavljena, za razliku od koncepta, koji bi se mogao pojaviti u Ženevi, marta i Rating: 0

Seat Leon koncept stiže u Ženevu

Advertisement

Nova generacija Seat Leon modela je u fazi testiranja, ali neće još uvek biti predstavljena, za razliku od koncepta, koji bi se mogao pojaviti u Ženevi, marta iduće godine.

Seat Leon (1)

Za sada se ne zna mnogo o ovom konceptu, ali se očekuje da će imati glavne dizajnerske elemente četvrte generacije Leona, kao i ključne tehnologije.

Špijunski fotografi su uspeli da mu uđu u trag, ali zbog mnogo kamuflaže, ne razaznaju se elementi dizajna. Njegova spoljašnjost neće biti značajno različita od aktuelne generacije, ali će zato kabina dobiti značajne izmene, koje uključuju i novi zabavno-informacioni sistem.

Seat Leon (2)

Za razvoj Leona, Seat je koristio MQB platformu, a očekuje se i značajno smanjenje težine, usled upotrebe laganih materijala.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: