Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

ŠKODA predstavila izgled unutrašnjosti Vision RS Hot Hatch koncept modela Reviewed by Momizat on . Škodini dizajneri smatraju jednako važnim unutrašnji i vanjski dizajn svojih modela, možda čak i više unutrašnji, s obzirom da je on dio koji dolazi u direktni Škodini dizajneri smatraju jednako važnim unutrašnji i vanjski dizajn svojih modela, možda čak i više unutrašnji, s obzirom da je on dio koji dolazi u direktni Rating: 0

ŠKODA predstavila izgled unutrašnjosti Vision RS Hot Hatch koncept modela

Advertisement

Škodini dizajneri smatraju jednako važnim unutrašnji i vanjski dizajn svojih modela, možda čak i više unutrašnji, s obzirom da je on dio koji dolazi u direktni kontakt sa vozačem/kupcem. Dakle, jasno je zašto se ulaže toliko vremena i napora na stvaranje putničke kabine.

Skoda-vision-rs-interior-a

Kakav dizajn unutrašnjosti kod nadolazećih Škodinih modela možemo očekivati, najbolje pokazuje zvanična skica koju je Škoda objavila.

Slika prikazuje kako će izgledati unutrašnjost koncepta Vision RS. Pokazni automobil dizajniran je kako bi najavio novi hatchback model koji će navodno zamijeniti trenutni Rapid. Predstavljeni dizajn unutrašnjosti trebao bi se naći u svim predstojećim modelima RS izvedbe. Upravo jedan o novih RS modela, Kodiaq RS bit će predstavljen narednog mjeseca na sajmu automobila u Parizu.

Skoda-vision-rs-interior

Kao što možete vidjeti, dizajn interijera donosi široke ekspanzivne oblike. Tu je veliki ekran infotainment sistema i koji je interakciji sa digitalnim instrumentima. Sve je napravljeno od ekološki prihvatljivih materijala, sa veganskom Alcantarom, recikliranim poliesterskim ugljikom i posebno izrezbarenim kristalima češkog proizvođača stakla Lasvit.

Izvor: carlander.ba

Komentari korisnika: