Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Škoda Vision X concept za sajam u Ženevi Reviewed by Momizat on . Sem već najavljene restilizovane verzije Fabije, Škoda je danas za predstojeći sajam automobila u Ženevi potvrdila i premijeru svog novog koncept vozila. U pita Sem već najavljene restilizovane verzije Fabije, Škoda je danas za predstojeći sajam automobila u Ženevi potvrdila i premijeru svog novog koncept vozila. U pita Rating: 0

Škoda Vision X concept za sajam u Ženevi

Advertisement

Sem već najavljene restilizovane verzije Fabije, Škoda je danas za predstojeći sajam automobila u Ženevi potvrdila i premijeru svog novog koncept vozila.

skoda vision x 1

U pitanju je Škoda Vision X concept, studija urbanog crossovera koji najavljuje budući serijski model. Očekuje nas dakle treći Škodin crossover, nakon Kodiaqa i Karoqa, pri čemu će ovaj najmanji biti u klasi sa Seat Aronom, Renault Capturom, Peugeotom 2008 i ostalima.

skoda vision x 11

U kratkom fabričkom saopštenju se navodi da hibridni Vision X Concept (ne navode se konkretne specifikacije o pogonu) odlikuju i 20-inčni alu točkovi, veliki panoramski stakleni krov, upadljivi pragovi i branici, FlexGreen boja eksterijera i kontrastni Anthracite krov, kao i fundamentalno novi dizajnerski rečnik za enterijer (pri čemu se između ostalog ističe centralni kolor displej).

skoda vision x 111

U svakom slučaju, više detalja nas očekuje u narednom periodu.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: