Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Snimljen Renault EZ-PRO concept Reviewed by Momizat on . Posetioci ovogodišnjeg sajma automobila u Ženevi su bili u prilici da vide i Renaultov koncept EZ-GO, dok će početkom oktobra na sajmu u Parizu promociju imati Posetioci ovogodišnjeg sajma automobila u Ženevi su bili u prilici da vide i Renaultov koncept EZ-GO, dok će početkom oktobra na sajmu u Parizu promociju imati Rating: 0

Snimljen Renault EZ-PRO concept

Advertisement

Posetioci ovogodišnjeg sajma automobila u Ženevi su bili u prilici da vide i Renaultov koncept EZ-GO, dok će početkom oktobra na sajmu u Parizu promociju imati novi član EZ porodice koncept vozila.

renault ez pro

U pitanju je EZ-PRO concept (uhvaćen ovioh dana tokom snimanja promotivnog materijala u Talinu), a koji takođe najavljuje budućnost deljene urbane mobilnosti ovog francuskog proizvođača.

Sudeći po slici i kratkom videu, fokus dizajnera ni ovde nije bio na privlačnom dizajnu, već pre svega na fukcionalnosti i prostranosti enterijera.

U skladu sa očekivanjima, i EZ-PRO concept će biti autonomno i električno “robo-vozilo” budućnosti.

Kao i pomenuti EZ-GO concept sa sajma u Ženevi, i ovaj EZ-PRO concept bi naime trebalo da ima sistem autonomne vožnje nivoa 4, uz maksimalnu brzinu ograničenu na samo 50 km/h.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: