Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Subaru BRZ STI koncept u Tokiju Reviewed by Momizat on . Subaru će se pridružiti ostalim japanskim kompanijama na Salonu u Tokiju, i to sa mnoštvom performantnih mašina, uključujući dva nova STI Sport koncepta. Kompan Subaru će se pridružiti ostalim japanskim kompanijama na Salonu u Tokiju, i to sa mnoštvom performantnih mašina, uključujući dva nova STI Sport koncepta. Kompan Rating: 0

Subaru BRZ STI koncept u Tokiju

Advertisement

Subaru će se pridružiti ostalim japanskim kompanijama na Salonu u Tokiju, i to sa mnoštvom performantnih mašina, uključujući dva nova STI Sport koncepta. Kompanija će takođe predstaviti neke prošlogodišnje trkače i otkriti detalje u vezi sa onima za 2017.

subaru

Za sada, marka je obelodanila samo jednu fotografiju BRZ STI Sport koncepta. Spolja gledajući, krase ga točkovi od 18 cola i aero paket sa agresivnijim anfasom. Unutrašnjost je oplemenjena bordo tapacirungom.

Kompanija će takođe prikazati i WRX S4 STI Sport koncept. Za sada su detalji veoma siromašni, mada Subaru tvrdi da će performanse biti poboljšane, kao i kvalitet enterijera. Međutim, tačnih specifikacija nema.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: