Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Tata EVision sedan concept na sajmu u Ženevi Reviewed by Momizat on . Nakon što je ranije ove godine na sajmu automobila u Nju Delhiju već predstavio H5X i 45X koncept vozila, indijski Tata Motors je na 88. sajmu u Ženevi održao i Nakon što je ranije ove godine na sajmu automobila u Nju Delhiju već predstavio H5X i 45X koncept vozila, indijski Tata Motors je na 88. sajmu u Ženevi održao i Rating: 0

Tata EVision sedan concept na sajmu u Ženevi

Advertisement

Nakon što je ranije ove godine na sajmu automobila u Nju Delhiju već predstavio H5X i 45X koncept vozila, indijski Tata Motors je na 88. sajmu u Ženevi održao i svetsku premijeru još jedne studije.

Tata EVision sedan concept (1)

Ovo je inače 20-godišnjica pojavljivanja Tata Motorsa na sajmu u Ženevi, pa su tim povodom i pripremili novo koncept vozilo nazvano EVision sedan concept.

Tata EVision sedan concept (2)

Indijci nisu saopštili mnogo detalja, ali je poznato da vozilo koristi Tatinu modularnu i fleksibilnu Omega platformu kao i da je u pitanju sedan od 4,4 metra dužine i sa 21-inčnim točkovima.

Tata EVision sedan concept (3)

Takođe, na vozilu je primenjen njihov novi Impact 2.0 dizajnerski rečnik, a u vesti se navodi da je unutrašnjost prostrana i praktična, sa kvalitetnim materijalima.

Tata EVision sedan concept (4)

Podataka o elektromotoru, baterijama i autonomiji za sada nema, jedino se navodi sa ubrzanje do 100 km/h iznosi manje od 7 sekundi, kao i da najveća brzina 200 km/h.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: