Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Toyota Pie Pro Tundra Reviewed by Momizat on . Ako ste ikad pomislili kako bi bilo lepo da imate “robotizovanu” kuhinju koja će vam sama napraviti picu, Toyota upravo ima rešenje za vas! Na SEMA Show u Las V Ako ste ikad pomislili kako bi bilo lepo da imate “robotizovanu” kuhinju koja će vam sama napraviti picu, Toyota upravo ima rešenje za vas! Na SEMA Show u Las V Rating: 0

Toyota Pie Pro Tundra

Advertisement

Ako ste ikad pomislili kako bi bilo lepo da imate “robotizovanu” kuhinju koja će vam sama napraviti picu, Toyota upravo ima rešenje za vas!

toyota pro 01

Na SEMA Show u Las Vegasu, ne samo da se mogu videti vrhunski „tjunirani“ automobili, već proizvođači, ali i aftermarket kompanije često predstavljaju interesantna rešenja iz oblasti „male privrede“.

Ovaj put, u Las Vegasu je prikazana Toyota Tundra pikap, pokretan vodonikom, koji je opremljen, verovali ili ne, automatizovanom „kuhinjom“ za pravljenje pica! Ovakvo vozilo dobilo je naziv Toyota Pie Pro Tundra.

toyota pro 1

Vodonik se koristi ne samo za pogon vozila, već i kao energent za pomenutu „kuhinju“, koja poseduje i frižider, TurboChef HHC 1618 rernu/peć kao i dva robotizovane „ruke“. Jedna „ruka“ vadi picu iz frižidera, dok je druga seče, pakuje i isporučuje!

toyota pro 11

Ako se pitate koliko je vremena potrebno da bi ste bili usluženi, u Toyoti navode između šest i sedam minuta, što je zaista ekspresno, mora se priznati!

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: