Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

URBANI AVANTURISTA: Smart Forease Concept Reviewed by Momizat on . Kompanija Smart je predstavila koncept po imenu Forease kojim obeležava 20 godina postojanja, a ujedno najavljuje u kom pravcu će se kretati razvoj ovog mikro a Kompanija Smart je predstavila koncept po imenu Forease kojim obeležava 20 godina postojanja, a ujedno najavljuje u kom pravcu će se kretati razvoj ovog mikro a Rating: 0

URBANI AVANTURISTA: Smart Forease Concept

Advertisement

Kompanija Smart je predstavila koncept po imenu Forease kojim obeležava 20 godina postojanja, a ujedno najavljuje u kom pravcu će se kretati razvoj ovog mikro automobila

Smart Forease Concept (1)

U čast obeležavanja dve decenije postojanja svog mikro automobila Fortwo, brend Smart je predstavio električni koncept Forease. U pitanju je roadster, dakle dvosed bez krova, baziran na Smart EQ Fortwo Cabrio.

Smart Forease Concept (2)

Enterijer karakteriše volan kojem „nedostaje“ gornja trećina, u cilju jasnijeg očitavanja instrumentacije, a umesto klasičnih otvora za ventilaciju, tu su sada dva dodatna digitalna displeja.

Smart Forease Concept (4)

Smart Forease Concept (3)

Naravno, prikazani koncept je previše radikalan da bi se našao u serijskoj proizvodnji, ali nagoveštava u kom pravcu Smart „gleda“, a koji će od 2020. godine postati brend sa isključivo električnim automobila u ponudi.

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: