Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Vizija Aston Martina Vision 8 Reviewed by Momizat on . Aston Martin ima pred sobom svetlu budućnost. Nakon DB11 i puno ozbiljnijeg AM-RB 001, očekujemo i prvi SUV model iz Gaydona, ali i rasnog sportistu. Za sada be Aston Martin ima pred sobom svetlu budućnost. Nakon DB11 i puno ozbiljnijeg AM-RB 001, očekujemo i prvi SUV model iz Gaydona, ali i rasnog sportistu. Za sada be Rating: 0

Vizija Aston Martina Vision 8

Advertisement

Aston Martin ima pred sobom svetlu budućnost. Nakon DB11 i puno ozbiljnijeg AM-RB 001, očekujemo i prvi SUV model iz Gaydona, ali i rasnog sportistu.

aston-koncept (1)

Za sada bezimeni model bi trebalo da itekako popravi sliku Aston Martina. Rasni bolid sa centralno postavljenim motorom bi bio pravo osveženje u ponudi britanskog aristokrate, ali i jako oružje u borbi sa brojnom konkurencijom.

aston-koncept (4)

I dok će AM-RB 001 iz korena redefinisati pojam sportskog automobila, baš kao što je 1990-tih to učinio McLaren F1, Aston će u budućnosti sa AMG-ovim motorima biti skloniji mainstreamu.

aston-koncept (2)

 

aston-koncept (3)

Novi Aston Martin kako ga vidi dizajner Costas Phouphoullides predviđa potpuno novi dizajnerski izraz. Nazvao ga je Vision 8, a vidi ga kao V8 Vantage budućnosti.

Izvor: Index.hr

Komentari korisnika: