Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Alonso: Dolaze dobra vremena Reviewed by Momizat on . Fernando Alonso je najavio fanovima McLarena kako dolaze dobra vremena za momčad nakon što je prvi put po stazi provozao novi MCL33. Alonso je bio prvi koji je Fernando Alonso je najavio fanovima McLarena kako dolaze dobra vremena za momčad nakon što je prvi put po stazi provozao novi MCL33. Alonso je bio prvi koji je Rating: 0

Alonso: Dolaze dobra vremena

Advertisement

Fernando Alonso je najavio fanovima McLarena kako dolaze dobra vremena za momčad nakon što je prvi put po stazi provozao novi MCL33.

alonso2018

Alonso je bio prvi koji je sjeo u novi bolid te je bio jako pozitivan po pitanju budućnosti i suradnje s Renaultom nakon tri teške i frustrirajuće godine s Hondom.

“Dolaze dobra vremena, to je poruka,” izjavio je Alonso na pitanje koju bi poruku poslao navijačima nakon prvih krugova u novom bolidu.

“Mučili smo se, ostali smo visoko motivirani i momčad je sada jača više nego ikad u ove tri godine. Što te ne ubije, to te ojača.”

Nakon nekoliko početnih krugova, koji su bili relativno spori zbog potreba snimanja, Alonso je rekao kako se osjećao sjajno.

“Uvijek je poseban trenutak kada prvi puta vozite bolid. Veselim se voženju krugova u punoj brzini.”

“Za nas je ovo bila prvi kontakt sa sjedalom, pedalama, svim što je vezano uz udobnost. Momčad je mogla prekontrolirati temperaturu, možda napraviti koju izmjenu na postavkama bolida.”

“Napokon dolazi dan. Motor radi, bolid radi, svi smo sretni,” zaključio je Alonso.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: