Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Wolff: Mercedes i Ferrari imaju različite stavove Reviewed by Momizat on . Šef momčadi Mercedesa Toto Wolff smatra da je najveća razlika između njegovog tima i Ferrarija u stavovima. Austrijanac, koji veoma uspješno vodi njemačku momča Šef momčadi Mercedesa Toto Wolff smatra da je najveća razlika između njegovog tima i Ferrarija u stavovima. Austrijanac, koji veoma uspješno vodi njemačku momča Rating: 0

Wolff: Mercedes i Ferrari imaju različite stavove

Advertisement

Šef momčadi Mercedesa Toto Wolff smatra da je najveća razlika između njegovog tima i Ferrarija u stavovima.

M170370

Austrijanac, koji veoma uspješno vodi njemačku momčad, kaže da je njegov tim imao i uvijek će imati skromne stavove i poglede na sport.

“Pobjede ne uzimamo zdravo za gotovo. Nikad ne počinjemo vikend stavom da ovog puta moramo pobijediti,” izjavio je Wolff.

“Ako u određenim vikendima drugo mjesto bude naš maksimum pomirim se s tim. Mislim da je upravo ovo najveća razlika između nas i Ferrarija.”

Ferrari je prošle godine, prvi put, izazvao Mercedes na bitku za prvenstvo. Ipak, strategijske i vozačke greške u talijanskom timu su onemogućile borbu do samog kraja sezone.

“Oni [Ferrari] smatraju da bilo što osim pobjede ne dolazi u obzir i nije dovoljno. Oni moraju pobijediti. Biti drugi je za njih neuspjeh, iako su uradili sve što su mogli.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: