Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Webber: Mercedes zaostaje za Ferrarijem Reviewed by Momizat on . Bivši vozač Red Bulla, Mark Webber, vjeruje da Mercedes malo zaostaje za Ferrarijem pred otvaranje sezone u Australiji. Kada se pogleda iz perspektive testiranj Bivši vozač Red Bulla, Mark Webber, vjeruje da Mercedes malo zaostaje za Ferrarijem pred otvaranje sezone u Australiji. Kada se pogleda iz perspektive testiranj Rating: 0

Webber: Mercedes zaostaje za Ferrarijem

Advertisement

Bivši vozač Red Bulla, Mark Webber, vjeruje da Mercedes malo zaostaje za Ferrarijem pred otvaranje sezone u Australiji.

porsche-mark-webber

Kada se pogleda iz perspektive testiranja Ferrari ima jasnu prednost u odnosu na Mercedes, iako je najbrže vrijeme Lewisa Hamiltona za Srebrne Strijele bilo samo 0,003s sporije od vremena Sebastiana Vettela.

“Puno se toga događa u sjeni. Mercedes bi mogao malo zaostajati, premda imaju visoke kriterije ovu sezonu,” izjavio je Australac.

Webber vjeruje da je njegova bivša momčad kandidat za pobjedu u Australiji, pogotovo ako bude kiša.

“Tu je i glavni adut momčadi, Max Verstappen. U tim uvjetima Max i Lewis su najbolji na svijetu. Max će poduzeti mnogo rizika i biti će ga po cijeloj stazi,” izjavio je australac.

Webber također tvrdi da bi njegov sunarodnjak Daniel Ricciardo trebao imati malo “sreće” na svojoj strani ako želi pobjedu u Renaultu u 2019. godini.

“Bit će to duga sezona, ali on će podići taj tim, nema sumnje u to. Jednostavno mu treba malo sreće.”

“Nije posebno brz kad je u pitanju jedan krug, ali kada je riječ o utrci ako itko može izvući nešto iz tog Renaulta u nedjelju, to je on,” dodao je Webber.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: