Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Alonso: Ferrari je uvijek favorit Reviewed by Momizat on . Fernando Alonso nakon pet godina napušta momčad iz Maranella, no tvrdi da je Ferrari uvijek favorit za osvajanje prvenstva, s obzirom na sve talentirane ljude u Fernando Alonso nakon pet godina napušta momčad iz Maranella, no tvrdi da je Ferrari uvijek favorit za osvajanje prvenstva, s obzirom na sve talentirane ljude u Rating: 0

Alonso: Ferrari je uvijek favorit

Advertisement

Fernando Alonso nakon pet godina napušta momčad iz Maranella, no tvrdi da je Ferrari uvijek favorit za osvajanje prvenstva, s obzirom na sve talentirane ljude unutar momčadi.

fernando-alonso-ferrari

Sebastian Vettel iduće godine zauzima Španjolčevo mjesto, a gotovo je sigurno da ga čeka teška borba za vrh poretka. Međutim, Alonso vjeruje da Ferrari nikada ne treba odbaciti.

”Ferrari ima talentirane ljude i resurse, u momčadi postoji motivacija i uskoro će opet pobjeđivati. Sljedeće će godine biti favoriti, jer svake godine moraju biti favoriti i svatko očekuje da pobjeđuju. To je ono što smo vidjeli kroz povijest Formule 1 i iduće će godine ponovno biti jaki,” tvrdi Alonso.

Kimi Raikkonen vjeruje da je glavni izvor njegovih ovogodišnjih problema nedostatak gripa na prednjem kraju bolida, dok Alonso ne misli da je samo jedna stvar ključna za lošu formu momčadi.

”Kada ste tako nisko u poretku, nedostaje više stvari na bolidu, ne samo jedna. No, mislim da je prednji kraj bio najveći problem”, zaključuje Španjolac.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: