Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Alonso: Jedva čekam povratak Reviewed by Momizat on . Fernando Alonso je spreman dati sve od sebe kako bi se vratio u kokpit bolida za Veliku nagradu Malezije. Španjolac ovog vikenda po savjetu liječnika propušta p Fernando Alonso je spreman dati sve od sebe kako bi se vratio u kokpit bolida za Veliku nagradu Malezije. Španjolac ovog vikenda po savjetu liječnika propušta p Rating: 0

Alonso: Jedva čekam povratak

Advertisement

Fernando Alonso je spreman dati sve od sebe kako bi se vratio u kokpit bolida za Veliku nagradu Malezije. Španjolac ovog vikenda po savjetu liječnika propušta prvu utrku sezone u Australiji zbog pretrpljenog potresa mozga za vrijeme predsezonskih testiranja u Barceloni. Mijenjat će ga rezervni vozač Kevin Magnussen.

alonso-mclaren

Alonso je izjavio kako je jako razočaran što neće biti u prilici uz Jensona Buttona voziti McLaren Hondu u Melbourneu, ali napominje kako razumije savjet liječnika te se priprema i trenira za svoj povratak i prvu utrku u MP4-30.

“Zahvaljujem svima za lijepe želje i podršku koju su mi pružili. Želim sve najbolje Kevinu tijekom ovog vikenda u Australiji. Znam da je bolid u sigurnim rukama.”

Bez obzira na tehničke probleme za vrijeme predsezonskih testiranja, Alonso jedva čeka povratak utrkivanju:

“Način na koji osjećam bolid kada ga vozim je vrlo ohrabrujući. Jedva čekam vidjeti sve podatke koje ćemo prikupiti ovaj tjedan i analizirati ih s timom kako bi nastavili ubrzano raditi na razvoju i poboljšanju performansi.”

Velika nagrada Malezije održava se dva tjedna poslije VN Australije.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: