Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Alonso: McLaren Honda je još uvijek na zimskim testiranjima Reviewed by Momizat on . Pred McLaren Hondom su izuzetno teški dani jer se čini da na MP4-30 ne funkcionira gotovo ništa, a Fernando Alonso je rekao da se njegova momčad još uvijek nala Pred McLaren Hondom su izuzetno teški dani jer se čini da na MP4-30 ne funkcionira gotovo ništa, a Fernando Alonso je rekao da se njegova momčad još uvijek nala Rating: 0

Alonso: McLaren Honda je još uvijek na zimskim testiranjima

Advertisement

Pred McLaren Hondom su izuzetno teški dani jer se čini da na MP4-30 ne funkcionira gotovo ništa, a Fernando Alonso je rekao da se njegova momčad još uvijek nalazi na zimskim testiranjima nakon što su i on i timski kolega Jenson Button u Singapuru odustali zbog problema s mjenjačem.

alonso-mclaren-honda

“Kada je riječ o pouzdanosti, nismo riješili sve probleme koje imamo s bolidom, ali to je normalno – projekt je premlad”, rekao je Alonso, koji je ove sezone odustao na pola utrka koje je startao. “Sada imamo istu kilometražu kao Mercedes u Australiji pa smo još uvijek na zimskim testiranjima. Ovi problemi se ne bi trebali dogoditi u 13. utrci, ali malo zaostajemo.”

Marina Bay Street Circuit je jedna od staza koja je odgovarala problematičnom McLarenovom bolidu, ali Alonso je odustao dok se nalazio u krugu osvajača bodova.

“Ovo definitivno nije dobar rezultat za nas, propustili smo ovu šansu jer smo obojica mogli biti u bodovima. Vozili smo se na devetom ili desetom mjestu. Performanse na supersoftu su bile dosta dobre pa mislim da je to mogla biti naša konačna pozicija. Ali da bi osvojili bodove, prvo trebate završiti utrku, a mi to nismo napravili.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: