Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Alonso: Moj je fokus na 2016. Reviewed by Momizat on . Nema sumnje kako je suradnja McLarena i Honde razočaranje sezone, a vrlo je izvjesno da se do kraja sezone neće boriti za postolja kao što je bilo najavljivano. Nema sumnje kako je suradnja McLarena i Honde razočaranje sezone, a vrlo je izvjesno da se do kraja sezone neće boriti za postolja kao što je bilo najavljivano. Rating: 0

Alonso: Moj je fokus na 2016.

Advertisement

Nema sumnje kako je suradnja McLarena i Honde razočaranje sezone, a vrlo je izvjesno da se do kraja sezone neće boriti za postolja kao što je bilo najavljivano.

fernando-alonso-mclaren

Jenson Button je na posljednjoj Velikoj nagradi Monaka došao do prvih ovogodišnjih bodova za momčad iz Wokinga, no to se uvelike može pridodati specifičnoj konfiguraciji ulične staze gdje snaga motora nije najbitniji faktor.

S druge strane, Fernando Alonso nastavlja sa svojim optimizmom i tvrdi da je ova godina samo test-sezona za nadolazeće godine. Španjolac je u Monte Carlu imao tehničkih problema u kvalifikacijama i utrci, ali tvrdi da fokus nije na trenutnim problemima.

”Ne, nisam frustriran tolikim brojem odustajanja jer želim biti svjetski prvak. To ove godine nije moguće, pa što sada budemo imali više problema – to bolje”, kazao je dvostruki svjetski prvak. ”Pobrinut ćemo se da se ovo ne događa iduće godine kada budemo imali kompetitivni bolid, stoga je ovo testna godina.”

”Ovo nisu zimska testiranja, u mojoj glavi su ovo cjelogodišnja testiranja. Moj je cijeli fokus na 2016. i pokušat ćemo kroz 2015. proći uz maksimalno učenje.”

Podsjetimo, Alonso je imao tri odustajanja u svojih pet utrka, a do sada nije osvojio niti jedan bod.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: