Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Alonso: Nema smisla kopirati Mercedes Reviewed by Momizat on . Ispred McLarena je teška sezona u kojoj će se sve svesti na unaprjeđivanje Hondine pogonske jedinice. Japanski proizvođač je ove godine ponovno ušao u Formulu 1 Ispred McLarena je teška sezona u kojoj će se sve svesti na unaprjeđivanje Hondine pogonske jedinice. Japanski proizvođač je ove godine ponovno ušao u Formulu 1 Rating: 0

Alonso: Nema smisla kopirati Mercedes

Advertisement

Ispred McLarena je teška sezona u kojoj će se sve svesti na unaprjeđivanje Hondine pogonske jedinice. Japanski proizvođač je ove godine ponovno ušao u Formulu 1, a rezultati na prve dvije utrke su ispod svakih očekivanja. No, momčad i njeni vozači ne gube nadu i vjeruju u konačnu isplativost prelaska na Hondine motore.

fernando-alonso-mclaren

Prošli je vikend Hondin šef Yasuhisa Arai rekao da su u pogledu performansi na pola puta do uspjeha, dok Fernando Alonso misli da je ispred momčadi još uvijek dug i težak put.

Čeka nas dug put i počeli smo poprilično daleko od vodećih momčadi, no imam povjerenja i pouzdanja u ovu momčad”, rekao je Alonso. ”Imamo talentiran tim inženjera i zadnjih nekoliko tjedana smo vidjeli napredak unutar McLarena.”

”Da bi pobjedili Mercedes moramo napraviti nešto posebno i ne smijemo ih kopirati, jer ćemo onda stalno biti iza njih.”

Iako je McLaren trenutno predzadnja momčad po brzini, cijeli je tim samouvjeren i Španjolac cilja na postolja unutar nekoliko mjeseci.

”Zajedno jačamo i rastemo i ima puno mladih ljudi unutar momčadi, te Japanaca koji tek ulaze u svijet Formule 1. Sagledat ćemo sve za nekoliko mjeseci kada budemo u bodovima i na postolju i reći ćemo jedni drugima kako je to bilo uzbudljivo zajedničko putovanje”, zaključuje dvostruki svjetski prvak.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: