Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Alonso: Postolje za McLaren je samo pitanje vremena Reviewed by Momizat on . Bez obzira na to što je McLaren osvojio samo pet bodova u 2015., Fernando Alonso dijeli mišljenje i optimizam svojih šefova te ne sumnja da će se njegova momčad Bez obzira na to što je McLaren osvojio samo pet bodova u 2015., Fernando Alonso dijeli mišljenje i optimizam svojih šefova te ne sumnja da će se njegova momčad Rating: 0

Alonso: Postolje za McLaren je samo pitanje vremena

Advertisement

Bez obzira na to što je McLaren osvojio samo pet bodova u 2015., Fernando Alonso dijeli mišljenje i optimizam svojih šefova te ne sumnja da će se njegova momčad uskoro naći na postolju. Španjolac i dalje vjeruje u ambiciozni projekt McLarena i Honde te je siguran da će naporan rad u Wokingu i Sakuri uroditi plodom.

alonso-mclaren-honda

“Postolje je samo pitanje vremena – to će biti posljedica uloženog truda i vremena. Imamo talent, resurse, imamo obvezu. Nažalost, Formula 1 nije laka; konkurenti su izrazito profesionalni i jaki.”

Honda je trenutno McLarenov najveći problem, ali Alonso smatra da će ljetna pauza biti od velikog značaja za njegovu momčad.

“Mladi smo te se nalazimo iza drugih dečki jer smo imali potpuno novi start, krenuli smo od nule. Nažalost, u profesionalnom sportu nema čekanja i svi već sada želimo ostvariti dobre rezultate, ali to se ne događa. Važno je da ne postanemo frustrirani i da nastavimo ići u istom pravcu. Mislim da će druga polovica godine pokazati potpuno drugačiji McLaren – puno konkurentniji. Projekt za sljedeću sezonu će ući u svoju drugu godinu pa će sve biti drugačije.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: