Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Alonso: Spreman sam za VN Malezije Reviewed by Momizat on . Fernando Alonso tvrdi da je spreman za povratak u kokpit svog bolida na VN Malezije. Španjolac u četvrtak treba odraditi posljednje testove koji bi trebali biti Fernando Alonso tvrdi da je spreman za povratak u kokpit svog bolida na VN Malezije. Španjolac u četvrtak treba odraditi posljednje testove koji bi trebali biti Rating: 0

Alonso: Spreman sam za VN Malezije

Advertisement

Fernando Alonso tvrdi da je spreman za povratak u kokpit svog bolida na VN Malezije. Španjolac u četvrtak treba odraditi posljednje testove koji bi trebali biti samo formalnost.

fernando-alonso-mclaren

“Pozorno sam pratio trkaći vikend u Australiji te sam bio u kontaktu s momčadi od trenutka kada su stigli. Jasno je da je pred nama još puno posla, ali Jensonov rezultat iz Melbournea je bio ohrabrujući ako gledamo pouzdanost i prikupljanje podataka, što je veoma važno.”

“Naporno sam radio na svojoj spremi te se osjećam dobro i spremno. Vrućine su uvijek veliki problem vozačima u Maleziji, ali fokusirao sam se na to na treninzima te sam potpuno spreman za sve vremenske uvjete s kojima se možemo suočiti na Sepangu.”

Alonso je svjestan teškog vikenda koji njegovu momčad čeka za nekoliko dana, ali je uvjeren da McLaren napreduje.

“Vikend će biti težak, ali veselim se ulasku u MP4-30 te povratku utrkivanju. S momčadi sam proveo neko vrijeme u simulatoru u tvornici te ću biti fokusiran na nastavak razvoja našeg paketa sa svojim inženjerima, uz rad na balansu i postavkama. U bolidu leži veliki potencijal pa ćemo nastaviti pritiskati svaku utrku dok ne vidimo rezultate.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: