Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Arrivabene: Ferrari je u Kini ostvario svoj cilj Reviewed by Momizat on . Ferrari je na VN Kine ponovno bio Mercedesov prvi pratitelj, a Scuderijin šef Maurizio Arrivabene tvrdi da je talijanska momčad ostvarila svoj cilj. Sebastian V Ferrari je na VN Kine ponovno bio Mercedesov prvi pratitelj, a Scuderijin šef Maurizio Arrivabene tvrdi da je talijanska momčad ostvarila svoj cilj. Sebastian V Rating: 0

Arrivabene: Ferrari je u Kini ostvario svoj cilj

Advertisement

Ferrari je na VN Kine ponovno bio Mercedesov prvi pratitelj, a Scuderijin šef Maurizio Arrivabene tvrdi da je talijanska momčad ostvarila svoj cilj.

GP MALESIA F1/2015

Sebastian Vettel je došao do svog trećeg postolja ove sezone te je ostao u drugi u poretku vozača. Timski kolega Kimi Raikkonen utrku je završio na četvrtom mjestu. Ferrari je ostao druga momčad konstruktorskog poretka – imaju 40 bodova manje od Mercedesa, ali 31 više od trećeplasiranog Williamsa.

“Završili smo tamo gdje smo trebali pa možemo reći da smo ostvarili svoj cilj”, rekao je Arrivabene. “Nikada nikome nisam obećao da ćemo napraviti čuda. Naša strategija je bila da se približimo Mercedesu što je više moguće te da uskočimo ako netko od njih učini bilo kakvu pogrešku. Nije bilo iznenađujuće to što su bili jaki. Temperature su bile drugačije nego u petak, a to je utjecalo na ponašanje guma.”

“Sretan sam zbog Kimija i, naravno, Sebastijanovog trećeg postolja zaredom. Momci u garaži su napravili sjajan posao. Lakše je bilo zabrljati nego napraviti kako treba. Nemam kristalnu kuglu pa ne mogu reći što će naši konkurenti raditi u sljedećim utrkama, ali znam da ćemo dati sve od sebe.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: