Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Arrivabene: Kimi je sposoban, treba mu samo vremena Reviewed by Momizat on . Ferrarijev vozač Kimi Raikkonen imao je razočaravajuću godinu pa sljedeće sezone treba dokazati da zaslužuje ostati u Maranellu iza 2015. Na taj način novi šef Ferrarijev vozač Kimi Raikkonen imao je razočaravajuću godinu pa sljedeće sezone treba dokazati da zaslužuje ostati u Maranellu iza 2015. Na taj način novi šef Rating: 0

Arrivabene: Kimi je sposoban, treba mu samo vremena

Advertisement

Ferrarijev vozač Kimi Raikkonen imao je razočaravajuću godinu pa sljedeće sezone treba dokazati da zaslužuje ostati u Maranellu iza 2015.

INTERLAGOS (BRASILE) © FOTO STUDIO COLOMBO X FERRARI

Na taj način novi šef momčadi Maurizio Arrivabene želi poslati poruku svjetskom prvaku iz 2007. koji je nedavno rekao da u Ferrariju želi biti i u 2016. Kimi je ove sezone osvojio samo trećinu bodova koje je skupio Fernando Alonso.

“Zadnja godina je bila teška za Kimija, ali to ne znači da je izgubio svoju brzinu. On je bivši svjetski prvak, i što je još važnije, osvojio je naslov za Ferrari. Želim naglasiti da Kimi treba vremena i da sljedeće sezone mora pokazati da je sposoban, a nakon toga možemo donijeti odluku o budućnosti.”

Raikkonenov momčadski kolega u 2015. bit će njegov prijatelj Sebastian Vettel, četverostruki svjetski prvak između 2010. i 2013.
Naravno, vozači nam nisu problem”, dodao je Arrivabene.

35-godišnji Finac osvojio je Ferrarijev zadnji vozački naslov 2007. godine, napustio momčad na kraju 2009. te se vratio početkom 2014.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: