Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Bianchi i dalje kritično: Oglasila se i Marussia Reviewed by Momizat on . Jules Bianchi i dalje je u lošem stanju nakon nesreće na jučerašnjoj VN Japana. Danas se oglasila i njegova momčad koja moli za strpljenje i razumijevanje te su Jules Bianchi i dalje je u lošem stanju nakon nesreće na jučerašnjoj VN Japana. Danas se oglasila i njegova momčad koja moli za strpljenje i razumijevanje te su Rating: 0

Bianchi i dalje kritično: Oglasila se i Marussia

Advertisement

Jules Bianchi i dalje je u lošem stanju nakon nesreće na jučerašnjoj VN Japana. Danas se oglasila i njegova momčad koja moli za strpljenje i razumijevanje te su dodali da će izvještavati o stanju svog vozača koji je pretrpio teške ozljede glave na Suzuki.

jules-bianchi-marussia

25-godišnji Francuz udario je pomoćno vozilo koje je trebalo odvući Sauber Adriana Sutila te je bez svijesti prevezen u Mie General Hospital gdje je operiran te kasnije premješten na intenzivnu njegu.

“Marussia F1 Team željela bi zahvaliti za ogromnu potporu Julesu i momčadi u ovim teškim trenucima. Što se tiče informacija o Julesovom stanju, poštovat ćemo i slušati molbe i želje obitelji Bianchi. Uz njegovo stanje oni će nam ostati najveći prioritet. Stoga bismo vas zamolili za strpljenje i razumijevanje što se tiče novih vijesti koje ćemo objaviti u dogovoru s Mie General Medical Centerom u Yokkaichiju gdje je Jules zbrinut, kada oni budu smatrali da je to prikladno.”

“Predstavnici Marussije F1 Teama i Scuderije Ferrari ostat će u bolnici kako bi podržali Julesa i njegovu obitelj.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: