Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

BIVŠI SCHUMACHEROV MENADŽER ZAVAPIO: ‘Zašto se Michaelovim navijačima ne kaže istina?’ Reviewed by Momizat on . Willi Weber, 75-godišnji bivši menadžer legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera nedavno je operiran, ne i lišen humora, ali i brige zbog vela tajni ko Willi Weber, 75-godišnji bivši menadžer legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera nedavno je operiran, ne i lišen humora, ali i brige zbog vela tajni ko Rating: 0

BIVŠI SCHUMACHEROV MENADŽER ZAVAPIO: ‘Zašto se Michaelovim navijačima ne kaže istina?’

Advertisement

Willi Weber, 75-godišnji bivši menadžer legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera nedavno je operiran, ne i lišen humora, ali i brige zbog vela tajni kojom je obavijena situacija oko sedmerostrukog svjetskog F1 prvaka.

williweber-schumacher

“Vijci, šipke, metalni dijelovi, ma ludo je što je sve u meni. Nedostaju samo čekić i dlijeto da u križima imam cijelu radionicu”, našalio se Weber, no raspoloženje mu se promijeni kada mora govoriti o teško stradalom vozaču.

Schumacherovo zdravstveno stanje nepoznato je javnosti nakon što je trofejni vozač 2013. godine doživio nesreću na skijanju nakon koje je proveo šest mjeseci u stanju kome, a potom rehabilitaciju nastavio u vlastitom domu. Nije poznato može li se kretati i može li govoriti, obitelj sve vezano uz njega ne pušta u javnost.

Weber, koji, prenosi TZ, današnju Formulu 1 naziva Mickey Mouse šouom u kojem je sam sport postao sekundarna stvar, na upit o Schumacheru kaže:

“Šteta je da Michaelovi navijači ništa ne znaju o njegovom zdravstvenom stanju. Zašto im se jednostavno ne kaže istina?”

Izvor: net.hr

Komentari korisnika: