Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Bottas i Massa se nadaju dobroj utrci u Rusiji Reviewed by Momizat on . VN Kine je za Williams bila utrka pomiješanih osjećaja. Iako su oba vozača završila u bodovima, jedan je ipak bio optimističniji na kraju dana. Valtteri Bottas VN Kine je za Williams bila utrka pomiješanih osjećaja. Iako su oba vozača završila u bodovima, jedan je ipak bio optimističniji na kraju dana. Valtteri Bottas Rating: 0

Bottas i Massa se nadaju dobroj utrci u Rusiji

Advertisement

VN Kine je za Williams bila utrka pomiješanih osjećaja. Iako su oba vozača završila u bodovima, jedan je ipak bio optimističniji na kraju dana.

massa-botas

Valtteri Bottas se mučio na stazi u Šangaju jer je njegov FW38 opet imao problema srednje tvrdoj mješavini guma. Međutim bez obzira na to, Finac se nada dobrom trkaćem vikendu u Rusiji.

“Ja sam Finac, Rusija je moja susjedna država. Soči je tehnički zahtjevna staza, ali ja je smatram jako zanimljivom za vožnju. Uvijek sam imao dobre rezultate tamo. Prošle godine nije završilo kako sam želio, ali inače sam dosta brz i kao momčad smo dosta konkurentni tamo,” rekao je Bottas i nastavio.

“Jedan od izazova Sočija je taj što je asfalt jako gladak. Time je u kvalifikacijama jako teško razraditi gume za jedan krug. To je bio izazov prošlih godina, ali nadam se da smo uspjeli to popraviti i siguran sam da ćemo imati dobar trkaći vikend u Rusiji.”

S druge strane garaže, Felipe Massa je imao dobru utrku u Kini. Zadržao je Mercedesovog Lewisa Hamiltona iza sebe te je na kraju završio šesti. Brazilac je optimističan i nada se da može imati još jednu dobru utrku na VN Rusije.

“Soči je lijepa staza za vožnju. To je mješavina ulične i prave utrke. Uživam u toj utrci i tamo smo tradicionalno dobri. Ne poznajem Rusiju puno. Odsjedamo u malom gradu i većinu vremena provedemo u hotelu ili na stazi. No, volim se utrkivati tamo i nadam se da će taj događaj svake godine biti sve veći. Nadam se da će staza odgovarati ovogodišnjem bolidu, ali prerano je prognozirati bilo što,” rekao je Massa.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: