Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Bottas nezadovoljan svojom sezonom Reviewed by Momizat on . Valtteri Bottas je i ove godine odvozio solidnu sezonu u kojoj je završio na petom mjestu u ukupnom poretku vozača, no Finac nije zadovoljan svojim performansam Valtteri Bottas je i ove godine odvozio solidnu sezonu u kojoj je završio na petom mjestu u ukupnom poretku vozača, no Finac nije zadovoljan svojim performansam Rating: 0

Bottas nezadovoljan svojom sezonom

Advertisement

Valtteri Bottas je i ove godine odvozio solidnu sezonu u kojoj je završio na petom mjestu u ukupnom poretku vozača, no Finac nije zadovoljan svojim performansama. Iako ga se na početku godine povezivalo s Ferrarijem, Valtteri nije promijenio momčad, te ćemo ga i naredne godine gledati u Williamsu.

Valtteri Bottas

Bottas je kroz sezonu bio bolji od momčadskog kolege Felipea Masse, ali tvrdi da je trebao i mogao biti puno konkretniji.

”Iskreno, nisam sretan s mojom sezonom”, kazao je 26-godišnjak. ”Imao sam dosta loše sreće u nekoliko utrka i često nisam mogao izvući 100% iz bolida. U posljednjih nekoliko utrka su se stvari popravile i promijenile i počeo sam se osjećati bolje.”

Finac je u nastavku rekao da je dobro što je Williams završio godinu kao trećeplasirana momčad i da sljedeće sezone očekuje još bolju formu slavne momčadi Franka Williamsa.

”Kao vozač morate uvijek biti iskreni i direktni s povratnim informacijama. Moram gurati momčadi prema novim poboljšanjima i kazati im što mislim da je najbolje.”

”Sljedeće godine ćemo imati puno snažniji bolid i puno bolje performanse”,

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: