Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Brundle o Alonsovoj nesreći: Nešto nedostaje Reviewed by Momizat on . Mediji se i dalje bave nesrećom Fernanda Alonsa s posljednjeg dana drugih predsezonskih testiranja. Situacija se dodatno zakomplicirala jučer kada je McLaren u Mediji se i dalje bave nesrećom Fernanda Alonsa s posljednjeg dana drugih predsezonskih testiranja. Situacija se dodatno zakomplicirala jučer kada je McLaren u Rating: 0

Brundle o Alonsovoj nesreći: Nešto nedostaje

Advertisement

Mediji se i dalje bave nesrećom Fernanda Alonsa s posljednjeg dana drugih predsezonskih testiranja. Situacija se dodatno zakomplicirala jučer kada je McLaren u službenom priopćenju potvrdio da će dvostruki svjetski prvak propustiti VN Australije.

alonso-nesreca

Vijesti koje dolaze iz Wokinga sve se manje uzimaju u obzir kao relevantne, a britanskoj momčadi u prilog ne ide kontradiktornost. U službenu varijantu priče ne vjeruje ni bivši vozač Formule 1 i komentator Sky Sportsa Martin Brundle. On se pita je li ozljeda nastupila kao posljedica nesreće ili je prije udarca postojao nekakav problem.

Nešto nedostaje. Nešto se ne poklapa. Situacija je veoma čudna. Je li to uzrok ili posljedica? Ne znamo. Svi šute pa imam osjećaj da nešto nije u redu”, rekao je Brundle.

Trkaći direktor Eric Boullier je najprije rekao da je Alonso zadobio potres mozga, a Ron Dennis je to kasnije opovrgnuo. Telemetrija bi otkrila puno toga, ali McLaren takve podatke nije pokazao javnosti. Jedan od onih koji ih je vidio je Fernandov timski kolega Jenson Button, a prema riječima Rona Dennisa, i sam Button priznaje da su podaci ‘čudni’.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: