Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Button: Ako Lewisa i mene stavite u isti bolid, on više neće biti tako samouvjeren Reviewed by Momizat on . Nakon što je osigurao treći naslov svjetskog prvaka tri utrke prije kraja sezone, Lewis Hamilton puca od samopouzdanja, a u medijima zadnjih dana možemo pročita Nakon što je osigurao treći naslov svjetskog prvaka tri utrke prije kraja sezone, Lewis Hamilton puca od samopouzdanja, a u medijima zadnjih dana možemo pročita Rating: 0

Button: Ako Lewisa i mene stavite u isti bolid, on više neće biti tako samouvjeren

Advertisement

Nakon što je osigurao treći naslov svjetskog prvaka tri utrke prije kraja sezone, Lewis Hamilton puca od samopouzdanja, a u medijima zadnjih dana možemo pročitati izjave koje se neće svidjeti navijačima njegovog timskog kolege. Britanac je prije VN Meksika rekao da drugi vozači, uključujući Nicu Rosberga, imaju šansu samo ako on napravi pogrešku.

jenson-button-mclaren-2015

McLarenov vozač Jenson Button je tri godine proveo sa svojim sunarodnjakom u Wokingu. U tom periodu je jednom bio bolji od Hamiltona, ali je ukupno gledajući osvojio više bodova tijekom njihovog zajedničkog boravka u britanskoj momčadi. Button se zato odlučio oglasiti i komentirati posljednje Lewisove komentare.

“Lewis je nesumnjivo jako talentiran. Ali ako stavite mene ili Vettela u isti bolid kao i njega, mislim da ne bi imao toliko puno samopouzdanja kao što ima danas. On se nalazi u jako ugodnoj situaciji. Postoji puno veoma sposobnih vozača u Formuli 1, ali ovog trenutka on ima tako brz i balansiran bolid i ne tako puno konkurencije unutar momčadi”, rekao je Button brazilskim medijima nakon utrke.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: