Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Button: Ništa od postolja ove godine Reviewed by Momizat on . McLaren je pomalo naivno početkom godine najavljivao borbu za pobjede i postolja kako sezona bude odmicala, no čini se da će oba njihova vozača ostati praznih r McLaren je pomalo naivno početkom godine najavljivao borbu za pobjede i postolja kako sezona bude odmicala, no čini se da će oba njihova vozača ostati praznih r Rating: 0

Button: Ništa od postolja ove godine

Advertisement

McLaren je pomalo naivno početkom godine najavljivao borbu za pobjede i postolja kako sezona bude odmicala, no čini se da će oba njihova vozača ostati praznih ruku. Honda je napravila nekonkurentnu i nepouzdanu pogonsku jedinicu i čini se da će na preostalim utrkama tražiti soluciju za probleme, te se temeljitije pripremati za iduću sezonu.

jenson-button-2015

Jenson Button i Fernando Alonso su ponovno imali katastrofalan trkaći vikend, a i prvi put vidjeli smo neke frustrirajuće komentare. Britanac je posebno razočaran, no kaže da su bodovi u Monaku veliki korak naprijed.

”Ovo je jedna momčad, a ne McLaren i Honda. McLaren je odlučio surađivati s Hondom i to je tako. Nećemo završiti na postolju ove godine, ali moramo napraviti dobar posao ili u suprotnom uopće ne zaslužujemo postolje”, rekao je Britanac za The Telegraph. ”Svi ponekad  budemo frustrirani.

Button je ove godine osvojio 4 boda, a utrku nije završio dva puta i jednom nije uopće startao. Njegov momčadski kolega, Fernando Alonso, ima daleko goru statistiku – nula bodova i četiri odustajanja u šest utrka.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: