Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Button: Top 10 tek nakon VN Španjolske Reviewed by Momizat on . Jenson Button priznaje da se McLaren za bodove neće moći boriti na sljedeće dvije utrke, ali vjeruje da se to može dogoditi početkom europskog dijela sezone. Br Jenson Button priznaje da se McLaren za bodove neće moći boriti na sljedeće dvije utrke, ali vjeruje da se to može dogoditi početkom europskog dijela sezone. Br Rating: 0

Button: Top 10 tek nakon VN Španjolske

Advertisement

Jenson Button priznaje da se McLaren za bodove neće moći boriti na sljedeće dvije utrke, ali vjeruje da se to može dogoditi početkom europskog dijela sezone.

button-2015

Britanska momčad je do cilja uspjela doći samo na VN Australije i to s jednim bolidom, ali ohrabruje činjenica da su u McLarenu između dvije utrke smanjili zaostatak:

“Puno je posla prije nego što budemo mogli misliti na pobjede. Mislim da se za bodove nećemo boriti na sljedećoj utrci u Kini, možda u Bahreinu ako napravimo veći pomak. Ali to će se najvjerojatnije dogoditi u Europi.”

Najiskusniji vozač na gridu smatra da Vettel ima sreće što Ferrari ove godine funkcionira puno bolje nego prijašnjih sezona.

“Definitivno mu se posrećilo, rekao bih. Siguran sam da je imao iste informacije kao Fernando kada je on napuštao momčad. To je jedna od onih situacija koje vam idu u korist, npr. Ricciarda je prošao njegov novi timski kolega Kvjat, a za cijeli krug ga je prestigao bivši momčadski kolega Vettel. Tko je na to mogao pomisliti na kraju prošle godine? Nekada vam se posreći.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: