Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Button vjeruje u bolji rezultat u Bahreinu Reviewed by Momizat on . McLaren je Australiju napustio praznih džepova jer bodove nisu uspjeli osvojiti ni s Fernandom Alonsom niti s Jensonom Buttonom. Španjolac je imao udes u prvoj McLaren je Australiju napustio praznih džepova jer bodove nisu uspjeli osvojiti ni s Fernandom Alonsom niti s Jensonom Buttonom. Španjolac je imao udes u prvoj Rating: 0

Button vjeruje u bolji rezultat u Bahreinu

Advertisement

McLaren je Australiju napustio praznih džepova jer bodove nisu uspjeli osvojiti ni s Fernandom Alonsom niti s Jensonom Buttonom. Španjolac je imao udes u prvoj trećini utrke dok je njegov timski kolega imao problema s momčadskom strategijom. Svjetski prvak iz 2009. stoga vjeruje da prva utrka sezone nije realan pokazatelj McLarenove forme pa se zato veseli VN Bahreina ovog vikenda.

jenson-button-australija

“Jedva čekam povratak za upravljač jer, iako to ne pokazuju naši rezultati iz Australije, naš paket se činio jako dobrim za vožnju. Momčad je naporno radila kako bi se pomaknuli prema naprijed kada je riječ od voznim svojstvima između testiranja i prve utrke.”

Bahrain International Circuit nije staza koja će pretjerano odgovarati McLarenovom MP4-31, ali Jenson smatra da momčad ove godine ima dobru platformu na kojoj mogu napredovati.

“Bahrein je za nas definitivno teža staza jer je dosta brza, ali mi imamo solidnu platformu te smo poboljšali ERS, tako da postoje neke dobre stvari kojima se veselimo.”

“U Melbourneu smo napravili par krivih procjena sa strateške strane, ali to je sve dio učenja s novim pravilima za izbor guma. S inženjerima smo proučili podatke te se nadamo da možemo donijeti dobre odluke u Bahreinu, povezati različite faze utrke i ostvariti reprezentativniji rezultat”, zaključio je Button.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: