Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Christian Horner: Kvjat je fenomenalan vozač Reviewed by Momizat on . Christian Horner ne sumnja da je njegova momčad donijela dobru odluku kada je promovirala Daniila Kvjata iz Toro Rossa. Nakon što je Sebastian Vettel donio poma Christian Horner ne sumnja da je njegova momčad donijela dobru odluku kada je promovirala Daniila Kvjata iz Toro Rossa. Nakon što je Sebastian Vettel donio poma Rating: 0

Christian Horner: Kvjat je fenomenalan vozač

Advertisement

Christian Horner ne sumnja da je njegova momčad donijela dobru odluku kada je promovirala Daniila Kvjata iz Toro Rossa. Nakon što je Sebastian Vettel donio pomalo naglu i šokantnu odluku o odlasku iz austrijske momčadi, mladi je Rus gotovo istovremeno najavljen kao Nijemčeva zamjena.

danil-f1

Kvjat ima samo godinu dana iskustva u Formuli 1, a njegov budući šef kaže kako im je dodatno povjerenje ulila uspješna tranzicija Daniela Ricciarda.

”Njegovi (op.a. Kvjatovi) su nastupi ove godine je bili zbilja fenomenalani, on je vrlo brz”, rekao je Horner. ”Mislim da nam je pravo pouzdanje dao Daniel Ricciardo i njegove ovogodišnje performanse. To nam je pružilo povjerenje da možemo vjerovati i ulagati u mladost. Zato smo odabrali Daniila.”

”Znam ga otkad je postao član Red Bull Junior Teama, a vozio je i za moju GP3 momčad gdje je osvojio prvenstvo pokazavši zbilja impresivnu borbenost.”

Horner nadodaje i kako njihovi vozači shvaćaju odgovornost koju nosi nastupanje za Red Bull.

”Oni se dobro slažu i poznaju već jako dugo vremena. Mislim da su svjesni da sada nastupaju za Red Bullov brend, za momčad i sve zaposlenike, a s tim dolazi i odgovornost.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: