Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Daniel Ricciardo najbrži u kvalifikacijama za VN Meksika! Reviewed by Momizat on . Daniel Ricciardo postavio je najbrže vrijeme tijekom uzbudljivih kvalifikacija za VN Meksika. Iako je malo tko očekivao da će baš on osvojiti pole position, Aus Daniel Ricciardo postavio je najbrže vrijeme tijekom uzbudljivih kvalifikacija za VN Meksika. Iako je malo tko očekivao da će baš on osvojiti pole position, Aus Rating: 0

Daniel Ricciardo najbrži u kvalifikacijama za VN Meksika!

Advertisement

Daniel Ricciardo postavio je najbrže vrijeme tijekom uzbudljivih kvalifikacija za VN Meksika. Iako je malo tko očekivao da će baš on osvojiti pole position, Australac je u najbitnijem trenutku odvozio savršen krug.

daniel-ricardo

Odličan dan za Red Bull upotpunio je Max Verstappen drugim mjestom. Međutim, Nizozemac je vjerojatno razočaran ovakvim ishodom jer je dominirao slobodnim treninzima, te je nakon prvih brzih krugova u posljednjoj kvalifikacijskoj rundi bio uvjerljivo najbrži. Treće mjesto pripalo je Lewisu Hamiltonu u Mercedesu.

Uz Lewisa Hamiltona u sutrašnjoj utrci startat će Sebastian Vettel. Peto vrijeme kvalifikacija odvozio je Valtteri Bottas, a društvo u trećem startnom redu pravit će mu još jedan Finac, Kimi Raikkonen.

Sedmi najbrži bio je Nico Hulkenberg, ispred Carlosa Sainza u drugom Renaultu. Krug najbrže desetorice zatvaraju Charles Leclerc i Marcus Ericsson.

kvalifikacije-f1

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: