Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Dennis: Alonso je dosta sazrio nakon 2007. Reviewed by Momizat on . Momčad Rona Dennisa se suočila s velikim izazovom ove godine kojem ponajviše nije dorastao njihov partner i dobavljač pogonskih jedinica. Iza njih je sezona za Momčad Rona Dennisa se suočila s velikim izazovom ove godine kojem ponajviše nije dorastao njihov partner i dobavljač pogonskih jedinica. Iza njih je sezona za Rating: 0

Dennis: Alonso je dosta sazrio nakon 2007.

Advertisement

Momčad Rona Dennisa se suočila s velikim izazovom ove godine kojem ponajviše nije dorastao njihov partner i dobavljač pogonskih jedinica.

Alonso-Dennis-2015

Iza njih je sezona za zaborav koju su junački odradili iskusni vozači Jenson Button i Fernando Alonso. Dvojac se na VN Brazila odlučio našaliti na vlastiti račun penjanjem na pobjedničko postolje, dok je Španjolac nešto ranije, nakon još jednog kvara svog bolida, upijao sunčeve zrake na toplom Interlagosu, što je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama. Međutim, Ron priznaje kako nema ništa protiv njegovih postupaka te dodaje da je dvostruki svjetski prvak dosta sazrio nakon 2007.

“Nasmijao sam se. Nema ništa loše u malo humora. Fernando naporno radi i talentiran je. Jako je sazrio otkad je zadnji put vozio za nas prije osam godina i sada je jedan od najkompletnijih vozača s kojima sam ikada imao privilegiju raditi. On ima ono što bi svi vozači trebali težiti njegovati: energiju, entuzijazam, vještinu i iskustvo.”

Dennis tvrdi da je Alonso znao što ga ove godine čeka u McLaren Hondi te da je se spreman prihvatiti posla kako bi momčad vratio u vrh.

“Fernandov ugovor ima trajanje od tri godine – bez klauzula o performansama, bez ičega. Svakog trenutka je bio svjestan da će 2015. proći u znaku učenja. Jednako dobro zna ćemo s Hondom donijeti velika poboljšanja. Prema tome, pridružio nam se s otvorenim očima.”

“S vještinama i iskustvom koje je u posljednjih 15 godina stekao utrkivajući se u Formuli 1, on je i dalje pun energije i entuzijazma. Imao je bolje godine od ove, ali zna da su pred njim velike godine u McLaren Hondi”, rekao je Dennis.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: