Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Dennis: Hamilton bi se drugačije ponašao u McLarenu Reviewed by Momizat on . Aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton posljednjih tjedana zabavlja F1 zajednicu svojim izjavama i ponašanjem izvan staze, a jedan od onih kojima to nije najbol Aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton posljednjih tjedana zabavlja F1 zajednicu svojim izjavama i ponašanjem izvan staze, a jedan od onih kojima to nije najbol Rating: 0

Dennis: Hamilton bi se drugačije ponašao u McLarenu

Advertisement

Aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton posljednjih tjedana zabavlja F1 zajednicu svojim izjavama i ponašanjem izvan staze, a jedan od onih kojima to nije najbolje sjelo je McLarenov šef Ron Dennis.

ron-hamilton

On je trostrukog svjetskog prvaka uveo u svijet u Formule 1 te su zajedno osvojili naslov 2008. Hamilton je nakon toga još četiri godine proveo u Wokingu, a onda je napravio odličan potez prešavši u Mercedes. S njemačkom momčadi je osvojio još dvije titule, a i sam je priznao da se u Brackleyju osjeća puno slobodnije. Osim naslova i pobjeda, promijenio je i svoj imidž i još mnogo toga.

“Ne odobravam sve što radi ili kaže”, rekao je Dennis.

“Ipak, veliki sportaši su veliki zbog žrtve koju moraju proći. Ponekada se one događaju u veoma ranom djetinjstvu pa oni ne prolaze uvijek kroz sve prave društvene procese, ponašanja ili tendencije. Da je u McLarenu, ne bi se ponašao onako kako se ponaša jer mu ne bi bilo dozvoljeno. On se rješava nekih okova koje nije želio imati”, dodao je Ron.

Posljednji incident se dogodio kada je u 4 ujutro udario svojom Pagani Zondom u tri parkirana automobila u Monaku. Međutim, nekima to ne smeta previše. Na pitanje je li razgovarao s njim o tom incidentu, Bernie Ecclestone kaže:

“Da, rekao sam mu da bude malo pažljiviji kada vozi na javnim prometnicama! Ali kako mu ne oprostiti nakon svjetskog prvenstva koje je upravo osvojio?”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: