Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ecclestone objasnio zašto ne želi posjetiti Schumachera Reviewed by Momizat on . Prošlo je skoro godinu i pol otkako je slavni Michael Schumacher doživio tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama, a još uvijek traja njegova rehabilitacij Prošlo je skoro godinu i pol otkako je slavni Michael Schumacher doživio tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama, a još uvijek traja njegova rehabilitacij Rating: 0

Ecclestone objasnio zašto ne želi posjetiti Schumachera

Advertisement

Prošlo je skoro godinu i pol otkako je slavni Michael Schumacher doživio tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama, a još uvijek traja njegova rehabilitacija i mukotrpni oporavak. Mnogi su ga velikani iz svijeta motorsporta posjetili u bolnici i u njegovu domu u Švicarskoj, no među njima nije i Bernie Ecclestone.

bernie-ecclestone-f1

Michael je u lipnju prošle godine izašao iz višemjesečne kome i od tada informacije o njegovom zdravstvenom stanju cure na kapaljku. Nedavno se pojavila vijest da se Nijemčevo stanje poboljšava, no njegova menadžerica Sabine Kehm nije otkrivala detalje.

Sada se oglasio i Ecclestone koji je za F1 Racing potvrdio da još uvijek nije posjetio Schumachera, te je istaknuo da to ne namjerava napraviti u dogledno vrijeme.

”Ne želim vidjeti Michaela u tom stanju”, rekao je Britanac u vrlo emotivnom intervjuu. ”Želim se sjećati Michaela kakav je bio. Takvoga Michaela želim gledati. Ako se ponovno vrati, želim da bude upravo takav.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: