Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ecclestone razočaran Vettelovim stavom Reviewed by Momizat on . Bernie Ecclestone je priznao da je razočaran stavom Sebastiana Vettela koji je tijekom ove sezone djelovao poražen. Nijemac je godinu završio na petom mjestu, 7 Bernie Ecclestone je priznao da je razočaran stavom Sebastiana Vettela koji je tijekom ove sezone djelovao poražen. Nijemac je godinu završio na petom mjestu, 7 Rating: 0

Ecclestone razočaran Vettelovim stavom

Advertisement

Bernie Ecclestone je priznao da je razočaran stavom Sebastiana Vettela koji je tijekom ove sezone djelovao poražen.

ecclestone-vettel

Nijemac je godinu završio na petom mjestu, 71 bod iza momčadskog kolege Daniela Ricciarda koji je pobijedio tri puta, za razliku od Vettela koji se mučio s Red Bullovim RB10. Ecclestone, koji je navijač i prijatelj 27-godišnjeg četverostrukog svjetskog prvaka, kaže da nije oduševljen Vettelovim stavom kojeg je imao u ovoj godini:

“Veliki sam Sebastianov navijač, ali malo sam razočaran s njegovim stavom za koji mislim da se promijenio. Ponaša se kao da je poražen, a on to nije – to nije njegov mentalitet. On je konkurentan dečko.”

Osim toga, Bernie je razočaran Vettelovom novom ekipom i Fernandom Alonsom čiji stav u drugoj polovici sezone opisuje sličnim Sebastianovom.

“Ferrari je bio veoma razočaravajuć, negdje su se izgubili. Fernando je od polovice sezone bio malo poput Sebastiana pa sam i njime malo razočaran.”

Mercedes je ove godine dominantno osvojio oba naslova, ali Ecclestone smatra da je sreća što je Lewisu i Nici bilo dopušteno natjecati se jedan protiv drugoga.

“Dobro je što im je Mercedes to dopustio. Da nije, imali bi stvarno loše prvenstvo.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: