Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

F1: Alonso će prvi isprobati McLaren Hondu MP4-30 Reviewed by Momizat on . McLaren je potvrdio da će Fernando Alonso prvi isprobati novi bolid na prvom danu predsezonskih testova u Jerezu. Španjolac će za upravljačem MP4-30 biti tijeko McLaren je potvrdio da će Fernando Alonso prvi isprobati novi bolid na prvom danu predsezonskih testova u Jerezu. Španjolac će za upravljačem MP4-30 biti tijeko Rating: 0

F1: Alonso će prvi isprobati McLaren Hondu MP4-30

Advertisement

McLaren je potvrdio da će Fernando Alonso prvi isprobati novi bolid na prvom danu predsezonskih testova u Jerezu. Španjolac će za upravljačem MP4-30 biti tijekom prvog i trećeg dana testa, a Jenson Button će svoju priliku dobiti na drugom i četvrtom danu.

fernando-alonso-piloto-mclaren-honda

Britanska ekipa će novi bolid predstaviti 29. siječnja putem interneta, tri dana prije prvih testova koji su na rasporedu od 1. veljače.

Dvostruki svjetski prvak, koji je za McLaren vozio 2007., u momčad se vratio iz Ferrarija gdje tijekom pet godina nije uspio osvojiti svoj treći naslov svjetskog prvaka.

Timskom kolegi Jensonu Buttonu ovo će biti šesta sezona u Wokingu i 16. u Formuli 1, pa će McLaren tako imati najiskusniju vozačku postavu u 2015.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: