Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

F1: Bottas iznenađen Mercedesovom brzinom Reviewed by Momizat on . Mercedesov vozač Nico Rosberg bio je uvjerljivo najbrži na drugom danu posljednjih predsezonskih testiranja na stazi Circuit de Barcelona-Catalunya. Valtteri Bo Mercedesov vozač Nico Rosberg bio je uvjerljivo najbrži na drugom danu posljednjih predsezonskih testiranja na stazi Circuit de Barcelona-Catalunya. Valtteri Bo Rating: 0

F1: Bottas iznenađen Mercedesovom brzinom

Advertisement

Mercedesov vozač Nico Rosberg bio je uvjerljivo najbrži na drugom danu posljednjih predsezonskih testiranja na stazi Circuit de Barcelona-Catalunya.

Valtteri-Bottas-F1-Testing-Barcelona

Valtteri Bottas ostvario je drugo vrijeme, ali je za najbržim vozačem kasnio sekundu i dvije desetinke te tvrdi da ga je iznenadila brzina aktualnih svjetskih prvaka.

“Za nas je ovo bio dobar dan, ponovno nismo imali nikakvih problema, a to je uvijek lijepo. Okrenuli smo se performansama. Činilo se dobro, ali malo sam iznenađen Mercedesovom brzinom. Teško je točno reći koliku prednost imaju, ali oni su naprijed.”

Iako je zadovoljan svojim nastupom, Finac tvrdi da Williams još puno toga može napraviti prije Australije.

“Jedva čekamo utrku, znamo da možemo biti konkurentni, ali još uvijek imamo posla. Ostala su još dva dana testiranja na kojima ćemo biti dosta zaposleni. Spremni smo se utrkivati, ali postoje stvari koje možemo poboljšati. Nadam se da te stvari možemo riješiti u sljedećih nekoliko dana.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: