Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

F1: Force India otkrila datum predstavljanja bolida Reviewed by Momizat on . Momčad iz Silverstonea je prošlu sezonu završila na solidnom šestom mjestu, a već je otprije poznato da u 2015. godinu ulaze s istom vozačkom postavom. Nico Hul Momčad iz Silverstonea je prošlu sezonu završila na solidnom šestom mjestu, a već je otprije poznato da u 2015. godinu ulaze s istom vozačkom postavom. Nico Hul Rating: 0

F1: Force India otkrila datum predstavljanja bolida

Advertisement

Momčad iz Silverstonea je prošlu sezonu završila na solidnom šestom mjestu, a već je otprije poznato da u 2015. godinu ulaze s istom vozačkom postavom. Nico Hulkenberg i Sergio Perez nastavit će braniti boje indijske momčad, a potonji je izuzetno bitan zbog financijskih razloga.

Sergio-Perez-Force-India-VJM07

Naime, Perez za sobom donosi brojne sponzore poput Telmexa i Telcela, dok je najnoviji America Movil. Stoga ne čudi kako će se predstavljanje novog bolida održati u Mexico Cityju i to najvjerojatnije 21. siječnja.

Vjeruje se da ćemo na novoj Force Indiji vidjeti podosta izmijenjenih boja i livreja, a Vijay Mallya naglašava sve veću ulogu meksičkih sponzora u svojoj momčadi.

”Želio bih zahvaliti Telmexu, Telcelu i Claru na njihovoj podršci prilikom kreiranja ovog velikog događaja.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: