Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

F1: Kubica ipak neće dobiti mjesto u Williamsu Reviewed by Momizat on . Poljski vozač Robert Kubica neće se nakon osam godina vratiti u Formulu 1. Točnije, neće to učiniti u bolidu Williamsa. Premda se činilo da je Kubica siguran, P Poljski vozač Robert Kubica neće se nakon osam godina vratiti u Formulu 1. Točnije, neće to učiniti u bolidu Williamsa. Premda se činilo da je Kubica siguran, P Rating: 0

F1: Kubica ipak neće dobiti mjesto u Williamsu

Advertisement

Poljski vozač Robert Kubica neće se nakon osam godina vratiti u Formulu 1. Točnije, neće to učiniti u bolidu Williamsa.

robert-kubica-2016

Premda se činilo da je Kubica siguran, Poljaka je iz igre izbacio novac. Šefovi Williamsa ipak su se odlučili za Rusa Sergeja Sirotkina, koji sa sobom donosi i 15 milijuna dolara sponzorskog novca.

Šteta, jer poljski vozač zbilja je bio odličan na testovima nakon završetka sezone. Osim Sirotkina u 2018. će za Williams voziti još jedan Rus Daniil Kvyat.

Kubica je posljednju utrku u F1 odvozio 2010. u Abu Dhabiju. Uoči iduće sezone teško je stradao na relijaškom natjecanju, izgubio je puno krvi, slomio je ruku, rame i nogu, a desna ruka mu je bila u toliko lošem stanju da mu je umalo amputirana.

Izvor: autoportal.hr

Komentari korisnika: