Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

F1: Magnussen postigao dogovor s Renaultom? Reviewed by Momizat on . Kevin Magnussen je navodno postigao dogovor s Renaultom i trebao bi se vratiti na grid u 2016. godini. Tvrdnja je to izvora s dobrim poznavanjem situacije, pren Kevin Magnussen je navodno postigao dogovor s Renaultom i trebao bi se vratiti na grid u 2016. godini. Tvrdnja je to izvora s dobrim poznavanjem situacije, pren Rating: 0

F1: Magnussen postigao dogovor s Renaultom?

Advertisement

Kevin Magnussen je navodno postigao dogovor s Renaultom i trebao bi se vratiti na grid u 2016. godini. Tvrdnja je to izvora s dobrim poznavanjem situacije, prenosi motorsport.com.

kevin-magnusen

Nade Danca da bi mogao nastaviti karijeru u Formuli 1 porasle su posljednjih dana, ponajviše nakon pojave problema između francuske momčadi i sponzora Pastora Maldonada.

Pretpostavlja se kako je naftna kompanija PDVSA imala rok do petka da pripremi novac i time osigura Maldonadu vozačko mjesto.

Izvori tvrde kako problem nije riješen na vrijeme te da je Renault napravio potrebne korake kako bi osigurao usluge Kevina Magnussena u 2016.

Međutim, nije poznato da li su ugovori potpisani ili je namjera to riješiti idući tjedan. Također, nejasno je da li su Maldonadove šanse potpuno izgubljene i postoji šansa u povratak jednom kada PDVSA osigura novac.

Sigurno je da vrijeme ističe za Venecuelanca čije je mjesto ugroženo od sredine siječnja kada su se pojavile prve glasine da su Danac i Renault u razgovorima.

Mjesto Jolyona Palmera je zagarantirano, a iduće srijede se očekuje kako će na predstavljanju momčadi biti potvrđen i Kevin Magnussen.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: