Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

F1: Renault predstavio novi vizualni identitet za nastavak sezone Reviewed by Momizat on . Renaultov R.S.16 se na predsezonskim testiranjima pojavio u privremenoj crnoj boji, a momčad je danas u Melbourneu otkrila svoj konačni vizualni identitet za po Renaultov R.S.16 se na predsezonskim testiranjima pojavio u privremenoj crnoj boji, a momčad je danas u Melbourneu otkrila svoj konačni vizualni identitet za po Rating: 0

F1: Renault predstavio novi vizualni identitet za nastavak sezone

Advertisement

Renaultov R.S.16 se na predsezonskim testiranjima pojavio u privremenoj crnoj boji, a momčad je danas u Melbourneu otkrila svoj konačni vizualni identitet za povratničku sezonu u Formuli 1. Bolidom dominira tradicionalna boja francuskog proizvođača – žuta.

renault-f1-2016 (1)

Novi jednosjed je na početku testiranja u Barceloni imao manjih problema s pouzdanosti, ali je ubrzo nakon toga počeo nizati solidan broj krugova te su svi u momčadi zadovoljni prvim pokazateljima kada je riječ o šasiji i pogonskoj jedinici. Iako su u Renaultu svjesni da je sredina poretka realan doseg za novu momčad, glavni tehnički direktor Bob Bell je ponovio riječi svojih vozača i osoblja u Enstoneu, dodavši da R.S.16 pruža odličnu bazu za daljnju izgradnju i rad na pronalaženju performansi.

renault-f1-2016 (3)

 

renault-f1-2016 (2)

Generalni direktor Cyril Abiteboul je prilikom današnje prezentacije rekao:

“Crne i žute Sirius boje su korporativne boje Renault Sporta, ali također dijele nasljedstvo Renault Sporta sa staze. Prvi Renaultov F1 bolid, RS01, na stazi se pojavio sa žutom i crnom bojom 1977. Kako bi stvorili više opipljivih poveznica između cestovnih automobila Renault Sporta i Renault Sport Racinga, koristili smo one boje koje će istaknuti bijelu mat boju dostupnu na Renault Cliju R.S. Trophy. Uz to smo dodali poneki suvremeni nagovještaj kako bi se R.S.16 isticao. Koristili smo i metalik boje koje će reflektirati svjetla s noćnih utrka, dijamantni uzorak na stražnjem kraju bolida koji se uklapa s našim novim identitetom brenda, te bljeskove zlatne koji znače da ciljamo na vrh.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: