Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

F1: Ricciardo optimistično o Red Bullovoj formi Reviewed by Momizat on . Daniel Ricciardo je uvjeren da će Red Bull biti kompetitivan na prvoj utrci nove sezone Formule 1. Australac se na posljednjem danu predsezonskih testiranja sus Daniel Ricciardo je uvjeren da će Red Bull biti kompetitivan na prvoj utrci nove sezone Formule 1. Australac se na posljednjem danu predsezonskih testiranja sus Rating: 0

F1: Ricciardo optimistično o Red Bullovoj formi

Advertisement

Daniel Ricciardo je uvjeren da će Red Bull biti kompetitivan na prvoj utrci nove sezone Formule 1. Australac se na posljednjem danu predsezonskih testiranja susreo s kvarom ERS-a, dok je u poslijepodnevnim satima uspio doći do brojke od 72 odvožena kruga.

Daniel-Ricciardo-Red-Bull-media

Ricciardo je testiranja završio na petom mjestu, odnosno sekundu i pol iza najbržeg vremena Valtterija Bottasa. No, čini se da je Red Bullov vozač zadovoljan i da očekuje napetu borbu iza Mercedesovih leđa.

Jučer smo imali problema s ERS-om, no napravili smo manje-više sve što smo trebali.

Iako svi žele razgovarati o tome, zbilja je teško reći gdje se tko nalazi. Osim jedne momčadi (op.a. Mercedesa) koja je naprijed, rekao bih da je poredak iza poprilično zgusnut”, kaže Ricciardo.

Ja se osjećam spremno i mislim da ćemo biti dobri u Melbourneu.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: