Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

F1 šefovi danas raspravljaju o budućnosti Formule 1 i snažnijim motorima Reviewed by Momizat on . Vrh Formule 1 danas u Parizu raspravlja o budućim koracima kojima bi za par godina trebao krenuti ovaj sport. Strateška grupa koju ove godine čine Mercedes, Red Vrh Formule 1 danas u Parizu raspravlja o budućim koracima kojima bi za par godina trebao krenuti ovaj sport. Strateška grupa koju ove godine čine Mercedes, Red Rating: 0

F1 šefovi danas raspravljaju o budućnosti Formule 1 i snažnijim motorima

Advertisement

Vrh Formule 1 danas u Parizu raspravlja o budućim koracima kojima bi za par godina trebao krenuti ovaj sport.

fia

Strateška grupa koju ove godine čine Mercedes, Red Bull, Williams, Ferrari, McLaren i Force India, održat će sastanak s nositeljem komercijalnih prava Bernijem Ecclestoneom i FIA-inim predsjednikom Jeanom Todtom kako bi raspravili o velikim promjenama, a tu je i sveprisutna rasprava o modifikaciji aktualne specifikacije pogonskih jedinica koje bi od sljedeće godine trebale razvijati 1000 konjskih snaga.

Broj gledatelja na tribinama i TV ekranima sve je manji, a navijači već neko vrijeme izražavaju nezadovoljstvo aktualnim stanjem u Formuli 1.
Osim snažnijih motora, razgovarat će se i o aerodinamici, širim stražnjim gumama te o povratku Marussije koja bi 19. veljače trebala izaći iz stečaja.

Sve promjene mora odobriti F1 Komisija, a 1. ožujak je rok do kojeg se sportski i tehnički pravilnik mogu promijeniti bez jednoglasnog dogovora.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: